Behandelingen

Nuka Bijin care and relaxation

In deze behandeling staat een speciale Japanse massage centraal. De massage is een combinatie van oosterse acupressuur (massage van energiedrukpunten) en westerse reducerende grepen. De oliën in de behandeling hebben onbewust ook grotere invloed op een positieve stemming. De massage past helemaal in de Japanse schoonheidscultuur. De producten in de behandeling worden afgestemd op het specifieke huidtype.

Behandeling:
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid; epileren/harsen wenkbrauwen; dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en decolleté; drukpuntmassage van handen en voeten; masker & oogcrème; ontspannende Japanse hoofdhuid-, gezichts-, hals- en decolleté massage; phytomaceraat & dag- of nachtverzorging.

Advies voor thuisverzorging:
Reiniging, huidlotion, dag- & nachtcrème.

Geschikt voor:
Vermoeide huid; stress of lekker verwennen.

Tijdsduur: 90 minuten
€ 65,-

Lotusbloem

In de behandeling staat de liefde voor de huid centraal. De huid wordt van eten en drinken voorzien. Liefde voor de huid betekent de juiste behandeling en ingrediënten bieden om de huid in een optimale conditie te houden of te brengen. Laat u ervaren hoe belangrijk het is om uw huid die verzorging te bieden die het verdient.

Behandeling
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid, epileren/harsen wenkbrauwen; dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en decolleté; ontspannende lichte rugmassage uitgevoerd met stempelkussens of schoonmaken van de rug (douchegel, scrub, bodylotion); masker & oogcrème; Japanse gezichts-, hals- en decolleté massage; phytomaceraat & dag- of nachtverzorging.

Advies voor thuisverzorging:
Reiniging, huidlotion, dag- & nachtcrème.

Geschikt voor:
Vochtarme huid; droge huid of schilferige huid

Tijdsduur: 75 minuten 
€ 55,-
 

Yin Yang

In deze behandeling wordt door de combinatie van de werkstoffen met een Yin Yang effect de talgafscheiding gereguleerd en wordt de hoornlaag soepel gemaakt. De behandeling is geheel afgestemd op de onzuivere huid.

Behandeling:
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid, dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en decolleté; verwijderen van comedonen en onzuiverheden; masker & oogcrème; Japanse hoofdhuidmassage; phytomaceraat & dag- of nachtverzorging.

Advies voor thuisverzorging:
Reiniging, huidlotion, dag- & nachtcrème.

Geschikt voor:
Vette huid; acne huid of onzuivere huid

Tijdsduur: 60 minuten
€ 45,-
 

Gheisa anti-aging treatment

In deze behandeling zorgt de combinatie van rust, muziek, aangename warmte en hoogwaardige 
ingrediënten voor een preventieve verzorging tegen huidveroudering. De uitdaging is om te werken aan een mooie huid en een uitstraling als een Geisha.

Behandeling:
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid, epileren/harsen wenkbrauwen; dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, de hals en decolleté; waterdampapparaat; verwijderen van comedonen en onzuiverheden; masker & oogcrème; Japanse hoofdhuid-, gezichts-, hals- en decolleté massage; anti-aging beautyserum & dag- of nachtverzorging.

Advies voor thuisverzorging:
Reiniging, huidlotion, dag- & nachtcrème.

Geschikt voor:
Oudere huid; verslapte huid; rimpels of preventief.

Tijdsduur: 75 minuten
€ 55,-
 

Japanse kruidenpeeling

De Japanse kruidenpeeling is een complete behandeling met werkzame stoffen uit groene thee. In deze behandeling wordt door de Japanse kruidenpeeling de huid vernieuwd en geactiveerd. De kruiden vormen een synergie met de groene thee waardoor de huid schoner, frisser en jonger wordt. De licht etsende werking van de peeling zorgt ervoor dat de huid zich sneller kan vernieuwen.

Behandeling:
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid; voorbehandeling met de pré-peeling; peeling masker (gezicht & hals); verwijderen van comedonen en onzuiverheden; aanbrengen van beschermende protectcréme.

Advies voor thuisverzorging:
Facewash, huidlotion, acnekuurcrème.

Geschikt voor:
Acne huid; rokers huid; rimpels; vale slecht doorbloede huid.

Tijdsduur: 60 minuten
€ 61,50

Shogun man skin treatment

In deze speciale mannenbehandeling met krachtige groene thee staat een intensieve huidreiniging en ontspanning centraal. De behandeling is een weldaad voor huid, lichaam en geest. Het is een combinatie van intensieve reiniging van de huid, een goede huidverzorging en een ontspannende massage. Een ontspannende en huidverbeterende 
behandeling zijn bijzonder geschikt voor de moderne man.

Behandeling:
Voetbad met speciale oliën; Japanse groene thee ceremonie; reinigen van de huid; dieptereiniging met facepeeling van het gelaat, borst en de hals; verwijderen van comedonen en onzuiverheden; masker & oogcrème; Japanse hoofdhuid-, oor- & gezichtsmassage; phytomaceraat & dag- of nachtverzorging.

Advies voor thuisverzorging:
Facewash voor de man, huidlotion, 24-uurscrème voor de man.

Geschikt voor:
Elk type mannenhuid.

Tijdsduur: 75 minuten
€ 55,-

Kinderfeestje

Meisjes wellnessbehandeling: 

Maximaal: 6 personen bij u aan huis. 

Een kinderfeestje organiseer ik samen met de moeder van de jarige. 
U betaalt geen ambulante kosten, alleen eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

U dient zelf per persoon te zorgen voor: 
1 lig-/tuinstoel
1 hoeslaken
1 grote kom (b.v. slakom) 
1 badlaken
3 handdoeken
2 gastendoekjes
evt. 1 voetenbak
evt. een voetenbankje

De behandeling bestaat uit: 

  • Voetenbad
  • Handenmassage en/of voetenmassage
  • Reinigen gezicht
  • Gezichtsmasker
  • Vingernagels vijlen + lakken
  • Afsluitende verzorging 

Tijdsduur: 2 à 3 uur
€ 90,-
 

Feestdagen

Tip voor de feestdagen of natuurlijk verjaardagen!
Geef een kadobon voor een gezichts- of lichaamsbehandeling. Na uitgifte 1 jaar geldig.
Vanaf: € 10,-

content image