Jezelf af en toe trakteren op een behandeling bij een beautysalon is geen overbodige luxe. Je komt niet alleen tot rust, maar loopt ook met een frissere huid, gladdere huid en/of ontspannen spieren naar buiten. Voor het geval je nog nooit bij een beautysalon bent geweest, laten we je graag kennis maken met een aantal behandelingen die je vaak kunt ondergaan. 

Gezichtsbehandeling

Wil je weer een mooie en stralende huid? Dan is een gezichtsbehandeling de juiste keuze voor jou! Er zijn per salon diverse gezichtsbehandelingen mogelijkheden. Gezichtsbehandelingen worden altijd afgestemd op jouw huidtypen. Ga bijvoorbeeld eens voor een peeling of laat je huid even goed hydrateren! Vraag bij bijvoorbeeld beauty clinic Den Haag naar de mogelijkheden of kijk alvast even  op de website. 

Laserontharing

Heb je geen zin meer om je te scheren of je te (laten) waxen of harsen? Ga dan voor het ontharen met een laser. Tegenwoordig bestaan er lasers die vrijwel pijnloos zijn, dat is wel zo fijn. Je bent na een aantal behandelingen vrijwel definitief af van je ongewenste haren. Laserontharen is mogelijk op (bijna) alle plekken op het lichaam en in je gezicht. Het ontharen met een laser bij een salon is in tegenstelling tot het laten waxen of harsen wel prijzig, maar zeker het overwegen waard!

Waxen of harsen

Wil je je toch liever laten waxen of harsen? Dat kan ook! Met waxen en harsen ben je ongeveer tot 4 weken haarloos. Het is daarnaast vaak goedkoper dan je te laten laseren. 

Wimper extensions en/of verven

Wimpers en/of je wenkbrauwen on fleek hebben? Laat wimper extensions zetten of je eigen wimpers liften en verven. Ook is het mogelijk om de wenkbrauwen te laten verven en ze te laten lamineren. Het lamineren van je wenkbrauwen is een vrij nieuwe trend, waarbij je wenkbrauwen er nog voller uitzien. Je wenkbrauwen worden als het ware omhoog gelift. 

Wil je een keer een afspraak inplannen bij een beautysalon? Bekijk dan vooral alle mogelijke behandelingen en kies je favoriet! 

Pin It on Pinterest